Voor wie?

Loop je vaker tegen dezelfde problemen aan? Heb je bijvoorbeeld communicatieproblemen, moeite met het accepteren van complimenten, een te laag zelfbeeld? Vind je het moeilijk om promotie te vragen of accepteren op je werk, kom je te weinig aan jezelf toe en weet je niet waarom? Kom je steeds in relaties terecht die niet goed voor je zijn of vind je het moeilijk om relaties aan te gaan? Kom je steeds dezelfde patronen tegen, in verschillende vormen, die je belemmeren om ten volle van het leven te genieten? Zit je ergens mee en vind je het moeilijk om erover te praten met vrienden?

Kun je goed functioneren maar heb je het gevoel dat je meer uit je leven zou kunnen halen?

Mijn coaching is erop gericht om patronen te identificeren en aan te pakken die je belemmeren om jezelf te zijn. Vaak zie je deze patronen zelf niet, soms merk je alleen dat je moeite blijft hebben met sommige dingen en weet je niet goed waarom. Ik help je om in te zien welke patronen er zijn, waar ze vandaan komen en wat je eraan kunt doen. Zie voor meer over mijn werkwijze deze pagina.

Ik ben geen therapeut, geen psycholoog. Ik heb geen opleiding in geestelijke gezondheidszorg. Ik kan je daarom niet helpen als je professionele hulp nodig hebt van de GGz. Als uit onze gesprekken blijkt dat je problematiek buiten mijn skillset zit zal ik de coaching stoppen en je aanraden contact op te nemen met de GGz.
Specifiek kan ik niet overweg met suïcidaliteit, automutilatie en eetstoornissen. Als je in het verleden met deze problemen bekend bent geweest kunnen we daarover praten; als het een probleem in het heden is raad ik je aan professionele hulp te zoeken bij de GGz.

Als je met mij gaat praten verwacht ik dat je bereid bent om kritisch naar jezelf te kijken en om energie te steken in je eigen verandering. Het is heel normaal en niet erg als je dat moeilijk of eng vindt, wat ik van je vraag is de bereidheid. Mijn stijl van communicatie is direct, eerlijk en open. Ik zeg wat ik bedoel en ik bedoel wat ik zeg. Als we er tijdens onze gesprekken achter komen dat mijn stijl niet zo goed bij je past, zal ik je adviseren een coach te zoeken die beter bij je aansluit.