Praktische zaken

Tijden

Workshops worden gepland op drie verschillende tijden: 10.00 – 13.00 uur, 13.30 – 16.30 uur en 19.00 – 22.00 uur. Wees op tijd, zodat we het voorstelrondje kunnen beginnen en een veilige, inclusieve plek maken. Mocht je vertraging hebben, laat het me dan weten. Na de start van het voorstelrondje kan ik je alleen nog toelaten als iedereen daarmee akkoord gaat.
De workshop duurt ongeveer 3 uur met halverwege een pauze. Er is koffie, thee, (vegan) koekjes en fruit tijdens de pauze.

Prijs

De workshop kost € 35,- per persoon. De eerste keer dat ik een workshop over een nieuw onderwerp geef is deze workshop met 50% korting.
Wil je heel graag meedoen aan de workshop maar heb je te weinig geld om het volledige tarief te kunnen betalen? Neem dan contact met me op, dan kunnen we mogeljk iets regelen.

Locaties

Bij je aanmelding voor de workshop vraag ik om je woonplaats, zodat ik rekening kan houden met waar iedereen woont voor de reservering van de locatie.

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 zijn er minder locaties beschikbaar dan normaal, doordat het maximale aantal personen in de ruimte beperkt is om 1.5m afstand mogelijk te maken.

Voor workshops met de maximale 10-12 deelnemers zijn locaties beschikbaar in Gouda, Amersfoort, Utrecht en Rotterdam.
Voor maximaal 9 deelnemers zijn ook locaties beschikbaar in Deventer, Groningen, Helmond en Tiel.
Met kleinere groepen kunnen we ook terecht in Den Haag, Dordrecht, Alkmaar, Amsterdam, Maastricht en Zwolle.

Vrijwel alle locaties zijn goed bereikbaar met de trein, maximaal 15 minuten lopen vanaf het dichtstbijzijnde station. De locaties die verder lopen zijn, zijn makkelijk bereikbaar met de bus. Alle locaties zijn bereikbaar per auto.

In Alkmaar, Deventer, Helmond, Amersfoort en Rotterdam zijn rolstoeltoegankelijke ruimtes beschikbaar.

Agenda en inschrijven

Zie de agenda voor de planning van workshops en aanmelden. Workshops gaan door bij minimaal 5 aanmeldingen.