Inclusiviteit

Iedereen is welkom en veilig

Bij mijn coaching en mijn workshops is iedereen welkom, ongeacht gender, seksuele voorkeur, relatietype, huidskleur, afkomst, leeftijd (vanaf 18), religie, overtuiging, of andere dingen die mede je persoonlijkheid en identiteit bepalen. Wie jij bent is goed, en je kunt van mij verwachten dat ik altijd je identiteit zal respecteren. Ik ben open-minded en ruimdenkend en ik veroordeel niet. Ik streef ernaar om voor iedereen een veilige gesprekspartner te zijn.

Intelligentie

Ik ben zelf hoogbegaafd en heb veel mentale capaciteit, onder andere om meerdere verhaallijnen te blijven volgen. Ik kan daarom coaching aanbieden aan hoogbegaafde en hoogintelligente mensen. Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het kan zijn om een gesprekspartner te vinden die mee kan praten op dezelfde snelheid en ik hoop dat ik die gesprekspartner kan zijn voor hoogintelligente mensen.

Relaties, gender, seksualiteit en kink

Ik heb veel ervaring met polyamorie en ben bekend met BDSM en de kinkscene. Of je een relatie hebt en zo ja, welke vorm je relatie heeft maakt voor mij niet uit, of je nu monogaam getrouwd bent, een open relatie hebt, alleen maar losse scharrels hebt of alleen bent. Ik respecteer elke keuze hierin. Ook je keuzes en voorkeuren binnen BDSM en kink veroordeel ik niet. Ik wil dat mijn coaching een veilige plek is voor kinksters.
Hetzelfde geldt voor gender. Of je nu man of vrouw bent, non-binary, genderqueer, genderfluid, trans of iets anders, ik wil je een veilige plek bieden om te praten.

Workshops

Voor mij is het heel belangrijk dat mijn workshops een veilige plek zijn voor iedereen. Ik vraag daarom van workshopdeelnemers dat zij de andere deelnemers respecteren, ongeacht hun identiteit. Als je moeite hebt om bijvoorbeeld te wennen aan mensen die geen man of vrouw zijn of het gebruik van andere voornaamwoorden dan hij of zij, maar je respecteert die wens van een ander en bent bereid om hier moeite in te steken ben je nog steeds welkom.